Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2014 12:15

Антін Мухарський не привітав Сніжану Єгорову з народженням онука

Автор: tyzhden.ua
 

Актор та телеведучий Антін Мухарський не привітав свою колишню дружину Сніжану Єгорову з народженням онука, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми не спілкуємося з нею , - сказав Антін Мухарський, - Мій племіник, сказав: "так, Тоша, Сніжана стала бабусею, що ж краще бути дідусем, ніж спати з бабусею", він жартує з приводу Сніжани, що вона вже бабуся, а я ще не бабуся".

Антін Мухарський, як і більшість український зірок, підтримує українських військових концертами у зоні АТО і у лікарнях.

"Вони набагато сильніші, вони майже не розмовляють. Одна справа це солдати, які на передовій, вони мовчазні, вони зібрані - вони розуміють, що від їхньої зібраності залежить життя. Інша справа солдати у госпіталях. Вони вже відбувши там, отримавши поранення і побувавши у якихось м'ясорубках, вони спраглі до емоцій. Вони просять, щоб ми привозили свої книжки, щоб давали свої диски. Це теж такі своєрідні патрони, це теж вибухові речовини", - говорить Антін Мухарський.

Нагадаємо, співачка Настя Приходько теж активно підтримує українських солдатів і їздить з іншими зірками з концертами на передову.

Зараз ви читаєте новину «Антін Мухарський не привітав Сніжану Єгорову з народженням онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути