Ексклюзиви
субота, 25 червня 2016 13:20

Анна Сєдокова розповіла про бідне дитинство

Анна Сєдокова розповіла про бідне дитинство

Співачка Анна Сєдокова розпочала свій дизайнерський бізнес. У передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 вона розповіла, що спробувала себе у дизайнерстві ще у дитинстві.

"У нас грошй не було, коли я була маленька, я з дуже бідної родини. Єдина можливість у мене бала причепуритись - це взяти мамині старі сукні і перешити", - говорить Сєдокова.

Тепер співачка не шкодує грошей на свої колекції одягу.

"У нас все про кохання, куди ви не подивитеся: спорт і сексуальність є. Коли мені з самого початку треба було вчитися рахувати - це було найскладніше, тому що я гуманітарій", - каже зірка.

Нагадаємо, Анна Сєдокова заощаджує на житлі у США.

"Життя навчило мене важливим речам, що для щастя багато не треба, тому з будинку великого, який я винаймала і платила великі гроші я переїхала у квартиру, яку знімаю зараз. Плачу оренду стільки скільки у Києві коштуватиме квартира, я дуже щаслива і розумію, що щасливіша, ніж була у великому будинку і літала на чартері, - говорить співачка і додає, - я заощаджую тому що сама заробляю, коплю, сплачую витрати дітей".

Зірка розповіла, скільки коштує її життя у Америці.

"Квартиру гарну можна винайняти за 3.500 тисячі доларів, це хорошу з басейном, у гарному районі. Школа 1000 доларів, садочок для молодшої теж саме, додаткові заняття, гімнастики та інше, я не намагалася складати", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова розповіла про бідне дитинство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути