пʼятниця, 23 вересня 2016 15:32

Ані Лорак вперше з донькою знялась для журналу
4

Фото: ОК!

Співачка Ані Лорак приховувала від сторонніх очей свою єдину дочку Софію. Але з настанням 5 років малятка, вона вирішила показати її шанувальникам і навіть погодилася взяти участь у фотосесії. Перша фотозйомка Кароліни і Софії відбулася для журналу Ок !.

Крім красивої фотосесії, Ані Лорак відповіла і на запитання журналістів, розповівши у відвертому інтерв'ю про виховання доньки. Зокрема, співачка зізналася, що її дочка повинна знати, що саме мама є її найкращим другом.

Нагадаємо, в підмосковний банкетний зал Zhavoronki Event Hall понад 200 гостей прийшли привітати бізнесмена Михайла Чигиринського (сина олігарха Олександра Чигиринського, власника будівельною компанією "Снігурі девелопмент") і топ-менеджера ГУМу Нату Пхакадзе (дочка впливового бізнесмена Вахтанга Пхакадзе) з одруженням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак показала розкішний бюст в купальнику

Весілля молодята відзначили з розмахом: ведучими святкового вечора стали Віра Брежнєва та Максим Галкін, а розважали присутніх Філіп Кіркоров та Ані Лорак. Під час виступу поп-короля молодята танцювали поруч з виконавцем. В середині програми на сцену вийшла популярна група Blue.

У фіналі ж урочистості перед гостями і молодятами виступив соліст групи "Мумій Троль" Ілля Лагутенко.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак вперше з донькою знялась для журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути