Ексклюзиви
понеділок, 31 жовтня 2016 12:34

Анфіса Чехова похизувалась розкішною талією

Автор: Соціальні мережі
 

Анфіса Чехова похизувалась стрункою талією на своїй сторінці у соціальній мережі. Зірка запостила фото, на якому сидить з оголеною спиною на стільці. Підписала знімок філософські.

"Коли ми навчимося приймати людей такими, якими вони є, ми втратимо ілюзії, ми побачимо що немає поганих і хороших. Всі ми гарні своїми світлими сторонами і погані, коли в гру вступають наші страхи, комплекси, захист. Якщо людина прив'язана до своїх ілюзій, її чекає гірке розчарування! Ідеальний шлюб виявиться красивою картинкою, за ширмою якої зради, нерозуміння і купа брехні, ідеальна мати іноді поводиться зі своєю дитиною так, що ворогу не побажаєш, ідеальна подруга іноді заздрить тобі і чекає коли ти оступишся, що б відчути свою перевагу, ідеальний чоловік боїться і боїться відповідальності, високо духовна людина, втрачає контроль над собою, коли справа стосується грошей, надійні підводять, найвеселіші страждають найглибшими депресіями, високоморальні люди, за закритими дверима або в своїх фантазіях, частіше за інших цю мораль порушують. Нас всіх напихають казками про ідеальність, наводять як приклад героїв і святих, але, коли людина стає легендою, всі забувають, якою вона була насправді. Як вона, можливо, була егоїстична, забувала про близьких, кричалп на прислугу, кидала своїх дітей і дружин, і багато ще чого не ідеального творила. Природою так і задумано: найдосконаліша формула всесвіту будується на неідеальність всіх її складових. Там, де все не ідеально, є куди рости! А саме в зростанні і розвитку укладені всі смисли! Тому що ідеальність це зупинка .... а потім рух вниз, так як ніщо в цьому житті довго не стоїть на місці. Всі не ідеальні! Всі! Але головне, що ми самі не ідеальні! Дозвольте собі цю неідеальність! І тоді з темними сторонами інших буде менш болісно зустрічатися", - пише Чехова.

Прихильники засипали компліментами ведуча, заначивши, що у неї гарне тіло і вона мотивує їх своїми постами переосмислювати власне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анфіса Чехова показала апетитні принади у бікіні

Раніше телеведуча поділилася з прихильниками в соцмережі фото з особистого життя, відпочинку і навіть примірочних. Цього разу красуня запостила знімок, на якому приміряє нові джинси.

"Хто після закриття магазину продовжує міряти джинси, відсилаючи подрузі ось такі фото з питанням "Брати ???", і кого ненавидять вже продавці, які мріють про тепле ліжко...той Я", - підписала світлину Чехова.

Прихильники були вражені тим, як схудла зірка. "Стройняшка", "Я вражена, а ви на правильному харчуванні чи спортом займаєтесь:", цікавляться фанати.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова похизувалась розкішною талією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути