середа, 29 жовтня 2014 10:24

Анфіса Чехова похизувалась апетитною фігурою в купальнику

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова продемонструвала свою апетитну фігуру в купальнику, знімок зірка опублікувала на свій сторінці в соцмережі.

"Сьогодні за планом у мене заплив в басейні))) Ой, уявляю який зараз ажіотаж почнеться в коментах, але мені дуже подобається мій купальник і моя фігура! І спортом я почала займатися не для того, що б худнути (як багато хто подумав) а для того, що б стати енергійніше, веселіше, бадьоріше, м'ясистій і пружніше, уникнути весняної хандри і прийти в форму, в якій я буду подобатися собі ще більше! Крім тижню масажів, щоденних занять по годині на еліпсі, я ще почала пити по 3 літри води в день! Вода-це дуже важливо !!!! Дієтами себе не виснажую, харчуюся правильно, але смачно (он навіть икорку тріскаю) А в підсумку мінус 6 кг за тиждень)))) Я розумію, що це пішла поки зайва вода, але без неї якось легше стало жити))) Зараз у мене невелика сушка буде, а потім набір маси (спортсмени мене зрозуміють) У підсумку хочу стати бройлерною курочкою)))) PS Я ще п'ю дещо що дуже корисне для оздоровлення та очищення мого організму)) Розповідати поки не буду, щоб на мою голову знов не посипалися звинувачення в рекламі. Якщо вам буде цікаво, коли-небудь напишу про це)) "- підписала фото Чехова.

Фанати зірки засипали її компліментами назвавши її фігуру "смачною", привабливою і ідеальною.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова похизувалась апетитною фігурою в купальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути