вівторок, 22 квітня 2014 13:45

Андрій Пальчевський говорить, що планети постійно зводять його з Юлією Тимошенко

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Андрій Пальчевський опинився поряд з Юлією Тимошенко, коли її вивозили з лікарні, але бізнесмен заперечує своє знайомство з політиком, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я ніякого стосунки до цього не маю, я опинився там в той момент випадково - провідував свого друга в цей момент і бачу - котять Юлію Володимирівну. Я привітався і все закінчилося", - розповів бізнесмен і додав, - мого друга звати Анатолій, я побачив натовп людей і був вражений я зрозумів, що буде щось велике і просто опинився ближче. Я був свідком, коли виводили, а точніше виносили Юлію Володимирівну з в'язниці, вона почувала себе дуже погано".

Андрій Пальчевский впевнений, що причиною таких співпадінь є планети.

"У мене така планида. Наприклад, коли була революція в Москві, я опинився теж в тому місці, був на Майдані випадково і коли Юлію Володимирівну, у мене навіть в телефоні є з залу суду, вивозили в цьому автозаку я випадково там опинився - планида така", - говорить Пальчевський.

Андрій Пальчевський є власником приватної лікарні і розповів, що ніяк не міг навести мости з Януковичем.

"Я мости з Януковичем не міг навести, для того щоб навести мости з ним треба бути частиною цієї групи і працювати у державній клініці, а у нас розбагатіли всі хто працював у державних клініках - там корупція, в приватних - ні. Ви мене коли-небудь бачили біля державної скарбниці? Я тільки туди заводив гроші, а ті їх виводили", - говорить Андрій Пальчевський.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Пальчевський говорить, що планети постійно зводять його з Юлією Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути