неділя, 26 квітня 2015 21:58

Анатолій Пашинін не боїться залишитися без роботи

Автор: vindaily.info
 

Російський актор Анатолій Пашинін відкрито підтримує українців і за словами актора не боїться залишитися без роботи, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Хочу сподіватись, що росіяни прокинуться і скинуть цю бандитську владу. Загроза реальна, коли я говорив про це пів року тому, всі сміялись, а тепер відбувається гірше, - говорить Анатолій Пашинін і додає, що не боїться якщо у нього не буде роботи, - я не розумію категорії, хтось відняв у мене здібність кривлятися, здатність заробляти гроші? Але мені вистачає", - говорить Анатолій Пашинін.

"Я їздив на війну, не люблю слово АТО. Я був запрошений одеськими волонтерами, дякую хлопці", - говорить актор.

"Мої друзі всі підтримують Україну і не знайдете "кримнашистів". Я знаю, що якщо щось трапиться у Росії, мої друзі не вийдуть на вулицю постояти на Болотній, а ці люди будуть різати ОМОН, - сказав актор.

Нагадаємо, після того, як побував на Майдані, російський актор Анатолій Пашинін записав звернення до росіян.

"Був на Майдані. Кричав "Слава Україні - Героям Слава!". І бачив народження вільних людей... За сім днів нової влади Майдану переконався, що вона відстоює національні інтереси українського народу, не розділяючи його при цьому, і не відокремлюючи росіян від українців... За сім днів ось цієї майданівської влади, яку вам підносять як фашистську і бендеровську, не розграбовано жодного магазину, не ображено жодного представника національних меншин..."

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Пашинін не боїться залишитися без роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути