Ексклюзиви
середа, 01 липня 2015 16:52

Алек Болдуїн показав новонародженого синочка у зворушливій фотосесії
28

Актор Алек Болдуїн та його дружина Хіларія знялись у зворушливій фотосесії зі своїм новонародженим синочком Рафаелем. Компанію у зйомці парі склала і їхня маленька донька Кармен.

Родина позує у дитячій кімнаті і важко не помітити, якими щасливими вони є.

У інтерв'ю Daily Mail Online, Хіларія розповіла, як готувала доньку до появи братика.

"Я купувала Кармен ляльок і називали їх Рафаель. Ми одягали їх та міняли пелюшки. Кармен цілувала мій живіт і казала "Рафа, Рафа", - говорить Хіларія, - Кармен краща сестра, вона цілує його, тримає, грається з ним, співає для нього" .

"Вона так рада була бачити його. Вона знала про Рафаеля весь час і ось він тут. Рафаель милий малюк. Вони з Кармен не схожі. У нього ніс Алека, у них обох мої губи та підборіддя. Одне його вухо ідентичне, як і у Алека. Коли Кармен народилась, я купувала багато гарних суконь, але вона не захотіла їх носити. Рафаель у житті тихий. Я можу його одягати стільки скільки схочу. Він любить позувати. Кармен має темперамент, в він такий: " я зроблю все що захочеш, матусю".

Алек, у якого раніше були тільки доньки, дуже зрадів сину.

У інтерв'ю Хіларія розповіла, чому опублікувала фото свого живота одразу після пологів.

"Я викладач йоги і моя робота робити людей щасливими з тими тілами, які вони мають,- говорить жінка у інтерв'ю Daily Mail Online , - я взяла своє тіло за приклад як пройти крізь вагітність здоровою. Хто знав, що може статися? Я фотографувала себе кожні 2 тижні і виклала світлини живота після пологів. Дуже переймалася через це, і дехто писав злі коментарі, але я була дуже рада, коли люди натхненні прикладом розуміли, як важливо здоров'я та фізичні вправи".

104,000 фоловерів Хіларії оцінили її фото.

"Це те що допомагає мені почуватися добре ввечері. Багато жінок соромляться свого тіла, але подивіться - ми даємо життя, що може бути краще ніж це?", - говорить Хіларія.

Хіларія зазначила, що жінки занадто переймаються стрункістю після пологів, а щоб повернути свою фізичну форму потрібно лише нормально обирати страви та тренуватися.

"Наше тіло неймовірне. Це як авто, хороший бензин, і все в порядку, поганий - навпаки. Я щодня відчуваю себе здоровішою, ніж була до вагітності. Народження Кармен допомогло мені зрозуміти, що тіло стає таким як і було", - говорить Хіларія.

"Я робила розтяжку у лікарні, трішки вправ і йоги. Якщо лікар не дозволяє робити вправи то не треба, але я вважаю, що корисно займатися фізичними вправами", - говорить Хіларія.

Жінка зазначила, що материнство змінило її.

"Материнство навчило мене двом гарним і непростим речам. Коли твоє серце відкривається дитині та багато краси і болю може потрапити в середину. Але це правильно. Коли лікар поклав мені Рафаеля на груди, це було казково. Всі мені говорили: ти не усвідомлюєш наскільки сильно зможеш його любити. Знаєте, ти любиш дитину, коли вона всередині тебе, але коли вона з'являтися поруч: це інший вид любові", - говорить Хіларія в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдуїн показав новонародженого синочка у зворушливій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути