середа, 28 вересня 2016 15:52

Алан Бадоєв створив для Ані Лорак відео в стилі 30-х років

Алан Бадоєв створив для Ані Лорак відео в стилі 30-х років

Режисер Алан Бадоєв створив для Ані Лорак відео в стилі 30-х років, в якому співачка перевтілилася в голлівудську актрису часів чорно-білого кіно.

Після тривалої перерви творчий тандем Бадоєв-Лорак створив уже третю спільну відеороботу, прем'єра якої відбулася в день народження артистки. Кліп також став першим з моменту роботи над проектом "Мадемуазель Живаго" співпрацею режисера з Ігорем Крутим, який написав музику для нового хіта виконавиці.

"Я присвячую цей кліп всьому, що не висловив, всьому, що залишиться назавжди лише на екрані. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, моя ДІВА, Ані Лорак! В Тобі так багато Жінок, я постараюся відкрити багато твоїх облич. Багато тепла твоєму серцю і любові", - прокоментував Бадоєв.

Читайте також: Дочка Бадоєвих дебютувала на телебаченні

Менш, ніж за добу кліп "Хіба ти любив" набрав близько 300 тисяч переглядів на Youtube і увірвався в музичний ТОП популярного відеохостингу.

"Я дуже рада, що кожна нова робота з Аланом дає мені можливість розкритися. На майданчику він не перестає мене дивувати. Алан наче кидає мені виклик, ставлячи переді мною певні завдання, розкриває для мене самої нові грані", - зазначила Ані Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв створив для Ані Лорак відео в стилі 30-х років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути