Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2015 15:30

Я їду боротися - представник України на "Новій хвилі" - 2015

Автор: ru.molbuk.ua
 

Представник України на Новій Хвилі у Сочі 2015 та колишній учасник дуету "Дантес і Олійник" Вадим Олійник не боїться критики через власне рішення їхати на музичний фестиваль, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я представник своєї країни, я їду боротися, а якщо переможу, то що мені скажуть? Думаю тут має бути гарне змагання і вокальний конкурс, - говорить музикант, - думаю глядач буде оцінювати, не тільки Росія чи Україна, а і країни СНД".

Співак розповів, що на його думку є патріотизмом.

"Не те щоб я хотів стати популярним там, хочу щоб мене люди почули. Патріот це не тільки те що одягнув вишиванку і заспівав пісню. Ти показуєш талант, те що є твоя історя. Я з Чернівців і у нас є своя історія, і культура", - говорить Олійник.

Співак переконаний, що не одягне російський прапор, як це було минулого року, коли конкурсанти одягнули вбрання з російським прапором.

"Якщо мене попросять одягнути костюм з російським прапором, то попрошу, щоб український дизайнер мені зробив вбрання. Перемагають тільки у суспільстві тих кого полюбили глядачі, але кого засудили на конкурсі. Головне залишатися дуже чесним з глядачем", - говорить Вадим Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Я їду боротися - представник України на "Новій хвилі" - 2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути