субота, 04 липня 2015 14:03

"Я відчуваю себе батьком всіх талановитих дітей України" - Потап

 

Співак Потап гастролює з учасниками проекту "Голос. діти" та назтває себе батьком всіх талановитих дітей України, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я відчуваю себе батьком всіх талановитих дітей України. Тепер батьки приходять до мене і говорять, порадьте куди нам піти, от він у мене малює , от співає" - говорить Потап.

Сам Потап виховує власних дітей: сина Андрія та доньку Наталю, яка нещодавно здивувала його своїми друзями.

"Якось ми заходимо з моїм водієм до дому, тут стоїть двохметровий чоловік, більше мене і каже: "вітаю". Я такий думаю, йолки-палки, залишили Наталю одну і Наталя з-за нього каже: "привіт", я кажу - це хтось? Вони: Ми друзі вашої Наталі", великі чоловіки, я кажу, "які друзі? Ви ж мужлани". Вони: "одногрупники з інституту". Вона хороша дівчинка, навколо неї хороші хлопці", - говорить Потап.

Нагадаємо, поки Настя Каменьских не народила своїх малюкив, вона любов свою віддає похресникам, яких у неї 4.

"Я афігенна хрещена, у мене буде четверта дівчинка, я як хрещена мама часто ходжу до дітей, яких я хрестила і з-за кордону щоразу подарунки приводжу, тому я буду класною матусею теж", - говорить Настя Каменських.

Зараз ви читаєте новину «"Я відчуваю себе батьком всіх талановитих дітей України" - Потап». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути