Ексклюзиви
середа, 07 грудня 2016 19:09

"Я не товста" - "Дівчина без комплексів" відповіла критикам

 

Акторка Емі Шумер відома за фільмом "Дівчина без комплексів" відповіла всім хейтерам, які критикують її фігуру.

Акторку назвали товстою, коли вони отримала головну роль у фільмі про Барбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емі Шумер станцювала стриптиз критикам

"Я сильна і пишаюся тим, як проживаю життя, говорю те, що думаю і борюсь за те в що вірю з тими людьми яких люблю. Що в цьому соромного? Це ілюзія. Коли я дивлюсь у дзеркало, я знаю, хто я є. Я прекрасний друг, сестра, донька та дівчина, я чудовий комік, знімаю кіно та передачі, пишу книги, я безстрашна навідміну від вас. Я прекрасний вибір для цієї ролі. Всі кого ображали, я тут, щоб захистити вас. Я хочу боротися і за себе теж! Ми маємо сміятися з наших хейтерів і жаліти їх. Вони можуть кричати так голосно, як їм заманеться. Але ми не почуємо їх. Я сказали: "чи я не прекрасна, чи я не сильна. Не ви визначаєте мою історію, а я".

У 2017 році вийде фільм про Барбі, де покажуть різні варіанти цієї ляльки. Емі потрапляє у справжній світ, де стикається з різними пригодами. Інтернет користувачі були не задоволені, тим що Емі недостатньо підходить для цієї ролі.

Зірка цього року номінована у двох номінаціях на премію Grammys за Кращій в світі аудіоальбом The Girl With The Lower Back Tattoo та Кращій комедіний альбом Live At The Apollo.

Зараз ви читаєте новину «"Я не товста" - "Дівчина без комплексів" відповіла критикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути