середа, 07 жовтня 2015 15:46

51-річна Ель Макферсон показала ідеальні форми у спокусливій фотосесії
4

51-річна Ель Макферсон знялась у спокусливій фотосесії та дала відверте інтерв'ю про те, як їй вдається залишатися вродливою.

Красуня встигає вести бізнес у різноманітних сферах від косметики до створення власної лінії білизни. Серед клієнток Ель Кейт Мосс та Кейт Хадсон.

"Я вкладала дітей спати о 21.00-22.00 і працювала до 2 години ночі, а прокидалась рано. Я думала, що неймовірно наполеглива. Не розуміла, що спалюю свої сили і маю брак сну", - говорить модель

"Я починала свій ранок з еспрессо. Я харчувалася та тренувалася як завжди, але моє тіло не відповідало мені", - говорить модель.

"Я зрозуміла, що я якщо хочу почуватися нормально, то маю працювати над собою з середини, а не тільки маститися кремами, я не з тих хто жартує з пластиною хірургією".

" Я почала більше спати, їси менше червоного м'яса, додала більше фруктів і через кілька тижнів мені покращало, я почувалися інакше, - говорить модель, - я не розуміла, що ці маленькі трансформації змусили мене почуватися і виглядати краще".

Тепер Ель починає свій ранок зі стаканом теплої води та лимонним соком (лимон прискорює метаболізм, бореться з токсинами та гарно впливає на імунітет), зірка також любить кокосове молоко і звичайну крижану воду.

"Пропустити обід надзвичайно шкідливо, тому, якщо я не встигаю поїсти - додаю протеїнову пудру у молоко з бананом чи ягодами".

"Я мала неймовірні роки, - говорить Ель, яка встигає жити одразу на два міста - Маямі та Лондон, - я вийшла заміж у 2013 також в цьому році була перший день народження мого бренду. Я не думала, що буду настільки успішною".

Також модель разом з чоловіком займається спортом і активно бере участь у вихованні дітей.

" Ми маємо взаєморозуміння - спочатку діти, це нас зближує. Діти розуміються на харчуванні, але не завжди уважні", - говорить зірка.

Таблоїди повідомляють, що Ель хоче завести дитину за допомогою сурогатної матері, у інтерв'ю зірка спростувала таку інформацію, адже не ставиться серйозно до таблоїдів.

'Я мала чудові часи. Навіть якщо було важко - це було неймовірно, адже я навчилась багатому".

Ель має свою мантру.: " я пишу список речей, за які вдячна всім, щоб не забувати наскільки мені пощастило", - говорить зірка.

Красуня у свої 51 вражає фігурою у купальнику.

"Я ношу бікіні Melissa Odabash, яке носила завжди. Я не фотографувалась оголеною від тоді, як народила синів", - говорить модель.

Зірка не хоче, щоб її сини бачили відверті її фото.

Зараз ви читаєте новину «51-річна Ель Макферсон показала ідеальні форми у спокусливій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути