пʼятниця, 19 грудня 2014 14:52

42-річна Камерон Діас вперше заручилась

Автор: Reuters
 

Актриса Камерон Діас погодилася вийти заміж за рокера Бенджі Меддена,  це підтверджують відразу кілька джерел, наближених до пари.

42-річна актриса "Ангелів Чарлі" раніше зустрічалася з багатьма знаменитостями, серед яких Джастін Тімберлейк, Алекс Родрігес і Пі Дідді, але ні з ким з них вона не наважувалася на такий крок. Звичайно, багато хто думає, що Камерон і Бенджі дуже поспішають. Вперше вони з'явилися разом на публіці в травні цього року, але навіть такий короткий термін їх відносин не зупинив їх від намірів підняти роман на новий рівень.

"Усі думають, що вони поспішають, що це божевілля, але вони такі щасливі. Бенджі завжди закохувався легко, але ці відносини для нього особливі, з цією дівчиною він згоден стати розсудливим і створити сім'ю. Вони обидва доповнюють один одного і знають як ощасливити свого партнера , а в стосунках немає нічого важливішого цього "- розповів інсайдер виданню UsWeekly.

У вересні Джоел, брат Бенджі і чоловік Ніколь Річі, розповів в інтерв'ю, що його близнюк цього разу хоче зробити все традиційно, тому як вважає Камерон - особливою дівчиною. "Вони не дуже замислювалися про весілля, але хочуть дітей. Тепер Бенджі хоче зробити все, як треба, щоб спочатку було весілля, а вже потім - народилися діти" - розповіла Ніколь. До слова, мама Камерон, яка є прихильницею творчості Меддена, тепер ще більше полюбила свого потенційного зятя.

Зараз ви читаєте новину «42-річна Камерон Діас вперше заручилась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути