вівторок, 16 жовтня 2012 13:48

34-річна Юлія Айсіна закликає жінок колоти ботокс і робити пластику

Автор: Фото: Наталя Чубенко
 

Юлія Айсіна радить жінкам робити пластику та колоти ботокс. Відома дизайнерка зізналася: своє обличчя вона вже давно корегує. І якщо відчує, що їй колись знадобиться пластика, не знехтує і цю процедуру. За своїм обличчям 34-річна Айсіна доглядає з 14 років. І щоб завжди добре виглядати, радить іншим жінкам не чекати старості, а з появою перших зморшок йти до косметолога, повідомляє ТСН.

"Жінка зобов'язана стежити за собою. Жінка зобов'язана доглядати за собою. І якщо знадобиться робити пластику, повірте, я піду і зроблю пластику", - розповіла Айсіна в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Однак дизайнерка попереджає, що головне з процедурами не переборщити.

"Якщо ти занадто багато уколиш ботокса, це відразу вилізе на твоєму обличчі. Якщо ти зробиш багато пластики, над тобою почнуть сміятися оточуючі", - аргументувала Айсіна.

Між тим дизайнерка нещодавно зізналась, що носить одяг переважно власного виробництва. Лише деякі з аксесуарів носить відомих брендів. Наприклад, подаровану сумку "Шанель" носить дуже часто.

"Всі мої друзі знають, що мій улюблений колір червоний, тому дарують мені купу червоних аксесуарів. А із цієї сумки "Шанель" вже сміються, бо я постійно одягаю її ледь не на кожну вечірку. А що, вона мені дуже подобається, бо створена якраз для таких подій", - наголосила Айсіна.

Зараз ви читаєте новину «34-річна Юлія Айсіна закликає жінок колоти ботокс і робити пластику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути