Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2013 14:19

Телеведуча Соломія Вітвіцька звабила Антіна Мухарського
7

Фото: Фото надані прес-службою каналу 1+1

Чорного Ангела зіграла телеведуча каналу "1+1" Соломія Вітвіцька у зірковому вертепі. Його за ініціативи народного депутата Олеся Донія організували українські письменники, поети та тусовщики цими вихідними у Коломиї.

"Довго відмовлялася від ролі, коли автор Сашко Лірник, сказав, що буду Чорним Ангелом. Не по мені в такі свята темні сили грати. Умовляла костюмерка: Солю, там такий костюм сексуальний, ефектний - золоті крила. Сашко Лірник дуже засмутився. Почали пропонувати інші ролі: царя, пастуха. Та тут приїхав Антін Мухарський, ми почали з ними репетирувати і так злилися в творчому екстазі, що я зрозуміла: це – жарт, стьоб, прикол. І глядачі зрозуміють: я зовсім не Чорний Ангел, і хвоста в мене немає і крила золоті. Роль таки вдалася й Ірод мені повірив. "А для тебе до світання виконаю всі бажання" - шепотіла йому звабливо", - розповіла Вітвіцька.

Також телеведуча зізналася, що в дитинстві їй діставалися негативні ролі.

"Дитиною на Святого Миколая у виставах теж чортеня грала. Завжди хотіла зіграти позитивну роль, бо моя суть добра - я біла і пухнаста, але природа нагородила мене такою ефектною зовнішністю, то треба миритися", - зауважила вона.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча Соломія Вітвіцька звабила Антіна Мухарського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути