неділя, 29 квітня 2012 11:14

Подружжя Бадоєвих винаймає квартиру і має будинок у Туреччині
6

Фото: Фото: PR-служба Жанни Бадоєвої

Подружжя Бадоєвих у своїй квартирі на вулиці Богдана Хмельницького кілька років роблять ремонт. Про це телеведуча програми "Орел и Решка" розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Зараз орендуємо квартиру, бо в своїй ремонт. Він поки ні на якій стадії, бо ми з Аланом працюємо. І врешті ми живемо для того, що вбитися на ремонті. Зробимо — зробимо. Тим більше, половину свого часу нас вдома нема. Це погано, але поки так. Тому зараз ми знімаємо 4-кімнатну квартиру на Богдана Хмельницького. Дуже зручно, бо школа в трьох хвилинах від будинку. Сусідів не знаю, але ми вітаємось. В орендованій квартирі спальню облаштувала як свою. Повісила білі штори, накупила білої постільної білизни. Мама не розуміє: подарувала нам коричневу. Я взяла і кажу: "Дякую. В нову квартиру", - відзначила Жанна.

Також пара має будинок в Туреччині.

"Купили його п'ять років тому в місті Фетхіє. Це колишня грецька колонія, несхожа на інші турецькі міста. Будинок - на п'ять кімнат із великою терасою та 100-метровим басейном на березі моря. Люблю прокидатися о 6 ранку, коли всі ще сплять, брати каву і йти плавати. Пропливаю кругів з чотири і діти з балкону кричать: "Мама, мама, мама" і кайф закінчується. Буваємо там на всіх шкільних канікулах. В лютому вже +20, а навесні можна загоряти біля басейну", - зазначила Бадоєва.

Також телеведуча обожнює литовські курорти Ніда та Паланга. Там вона щороку бувала в дитинстві.

"У Вільнюсі з аеропорту завжди їду в кафе, де готують найсмачніші жимайчу блінай та цепеліни. Перше - запечена з м'ясом картопля, схожа на українські зрази. А друге - картопля із м'ясом всередині, полита сметаною або зажаркою з цибулі. Це улюблені страви з дитинства, як для українців вареники. Я їх в школі їла, мама ввечері робила і в ресторанах їх подавали. В тому кафе буваю разів два в рік", - згадує телеведуча.

Сам курорт Паланга знаходиться на березі Балтійського моря.

"Воно ніколи не буває тепле. Якщо 16 градусів, то всі купаються. А що робити? Іншого ж моря нема. Алана в Палангу привозила лише раз взимку. Був сильний вітер і сніг — я таке обожнюю, а він кривився. Йому було холодно. А от на другому курорті з дитинства, Ніді, абсолютний спокій. Це острівець, куди доїхати можна лише на поромі. Дорога від готелю до моря веде через сосновий ліс. В дитинстві ми там зустрічали цілі сімейства диких кабанів. Зараз їх вже нема", - засмутилася Жанна.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Бадоєвих винаймає квартиру і має будинок у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути