четвер, 29 березня 2012 16:00

Сергій Поярков живе у 4-поверховому будинку

Художник Сергій Поярков купує одяг в Америці. Там брендові речі продають майже за безцінь.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Одяг купую в Америці. Там наприкінці сезону всі брендові речі зносять в один магазин і продають майже за безцінь. Коштують вони 10-15 відсотків від попередньої вартості. Саме тому маємо з дружиною по десять шкіряних курток. Доньці Софійці якось купив там чобітки Каваллі за 40 доларів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Художники, які кажуть, що продають свої роботи по 30-50 тисяч, брешуть" - Поярков

"В Америці скуповується і Олег Пінчук. Якось він купив піджак Бріоні з величезною знижкою. В ньому пішов у Верховну раду. Побачив точно такий в одного депутата і почав його розігрувати: "Я цей піджак купив собі на Троєщині за сто гривень. Давай подивимося, чим вони відрізняються". Обидва зняли піджаки, ніякої різниці не побачили. Почали просити людей, щоб визначили, де справжній Бріоні. Всі показували на піджак Пінчука, а піджак того депутата називали підробкою. Від сорому він почервонів. Олег зізнався, що розіграв його. І додав: "Я теж купував піджак в Америці. Але він обійшовся у вісім разів дешевше твого", - додав Сергій Поярков.

Він також розповів, що живе у 4-поверховому будинку з 5 мезонінами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художник Поярков в центрі Києва на джипі збив людину

"Почав будувати його 2005-го. Знайомі бандити казали: "Є тільки один прошарок населення, який нікого не боїться. Це — будівельники". Під час будівництво в цьому пересвідчився. Тоді ж відкрив, що моя дружина вміє сваритися матом. За 12 років спільного життя про це не знав. В будинку є двоповерхова майстерня на сто квадратів, зимовий сад і 100-метрова тераса. На першій башті обладнав свій кабінет — шість вікон виходять на всі боки. На другій зробив оглядовий майданчик. Там приємно пити чай чи каву і роздивлятися Київ. Його видно, як на долоні. Ліфту не робив, піднімаємося сходами, щоб підтримувати себе в гарній формі", - поділився художник.

Сергій Поярков має двох дітей - 3-річну Софійку і Марка, 2 місяці.

"Син народився на Різдво. Мали кілька варіантів імені, але Софійка порадила назвати його Марком. Як і всі маленькі діти, він схожий на диктатора Кім Чен Іра. Софійка в усьому копією маму. Прикладає до грудей усіх ляльок, а потім робить компреси з листя капусти, щоб груди не боліли".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Поярков живе у 4-поверховому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути