Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 18:53

Білик розійшлася з Нікітіним, бо дуже хотіла дитину

Білик розійшлася з Нікітіним, бо дуже хотіла дитину

Продюсер та перший чоловік Ірини Білик Юрій Нікітін примушував її багато працювати. Про це мама зірки розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"З Нікітіним Іра прожила вісім років. Юра змушував її багато працювати. І це мабуть породило те, що вона вже не могла такого витримати. Іра працювала так, що не бачила  просвіту. Постійні тури, гастролі. Відпустка була на кілька днів. Їй вже було 28 років і вона як кожна жінка захотіла стати матір'ю", - зазначила Анна Яковлівна.

Одного дня Іра сказала, що втомилася від такого життя.

"Іра мені сказала: "Я і Юра втомилися від такого життя і вирішили пожити окремо". І більш нічого не пояснила. От такий і кінець був. Мені так було шкода, що стільки років прожито і напрацьовано, а тут розлука. Тому не могла повірити в це до останнього дня", - поділилася жінка.

Білик та Нікітін жили в цивільному шлюбі.

"В них був цивільний шлюб. І я не дозволяла їй так жити. А мене хіба хтось слухав? Тато наш кричав: "Я з Києва виїду, я бачить такого не хочу". Але ми змирилися. Працюють же разом, все добре вроді. Юра постійно з нами святкував всі свята разом. І батьків своїх приводив. Вони вже люди пожилі, їм за 80. Але до цих пір дружимо, я до них в гості їжджу, часто дзвоню", - зауважила мати співачки.


Зараз ви читаєте новину «Білик розійшлася з Нікітіним, бо дуже хотіла дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути