пʼятниця, 03 червня 2011 18:55

Влада Прокаєва мріяла саджати квіти

Влада Прокаєва мріяла саджати квіти

В літню відпустку Влада Прокаєва із чоловіком, дніпропетровським бізнесменом, Сергієм Прокаєвим, поїдуть до Закарпаття.

"Потрібно і свої куточки відвідувати. Зупинимось в готелі, але коли підемо в гори, ночуватимемо в палатках. Ну і що, що там немає всіх зручностей. Зате все так прекрасно й природа навколо", - відмітила Прокаєва.

Влада розповіла, що має на балконі власний сад.

"В мене є сад і я мріяла бути фітодизайнером. І якби не була вчителькою, а потім й моделлю, то точно висаджувала б квіти. Це ж так жіночно. Маю прекрасний балкон із красивими квітами. Висаджувала з мамою і з молодшою донькою Христиною. Ростуть хризантеми, така красива газонна трава, калачики, петунії. Тобто квіти, які нормально адаптовані до спеки й вітру. Колись в дитинстві саджала й городину, і прополювала її, і ягоди збирала. Я ж виросла в Броварах і в нас там була присадибна ділянка. Тому з цим все нормально", - зазначила власниця модельного агентства.

Три роки тому Влада вийшла заміж за дніпропетровського бізнесмена, голову корпорації "Агро-Союз", Сергія Прокаєва. На запитання, наскільки часто бачиться із чоловіком обурюється: "Ну що за питання? Як я можу рідко бачити свого чоловіка? Ми кияни і дніпропетровці водночас. З Києва до Дніпропетровська 45 хвилин летіти. По Києву довше їздити треба".

Зараз ви читаєте новину «Влада Прокаєва мріяла саджати квіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути