вівторок, 05 квітня 2011 11:35

У Арнольда Шварценеггера на столі в кабінеті стоїть бюст Леніна

У Арнольда Шварценеггера на столі в кабінеті стоїть бюст Леніна

Відомий голлівудський актор і екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер був вимушений розлучитися з колекцією бюстів радянських лідерів, які більше не захотіла бачити дружина "Термінатора", повідомляє інтернет-портал про життя шоу-бізнесу Canoe.

Актор розповів, що в 90-х роках минулого століття його російські друзі з бодібілдингу надіслали йому сувенір - бюст Леніна, з якого почалася колекція, що включає також бюсти Брежнєва, Андропова та інших радянських лідерів.

"Вони надіслали мені цей бюст Леніна, але проблема була в тому, що вони продовжили надсилати мені все більше і більше статуй. Я поставив їх у себе вдома біля басейну", - розповів Шварценеггер, пояснивши, що врешті-решт його дружина Марія Шрайвер висловила невдоволення колекцією.

"Марія подумала, що я збожеволів. "Чому біля нашого басейну всі ці радянські статуї?", - заявила дружина і вивезла їх усіх геть", - пояснив актор.

Тим не менш, Шварценеггеру вдалося зберегти найбільш пам'ятний примірник колекції - невеликий бюст Леніна.

"Але я залишив собі Леніна, так як він був першим (в колекції)", - сказав актор.

За його словами, "Ленін" стоїть на столі в його кабінеті в особняку в Брентвуді, штат Каліфорнія, яким він керував сім років.

Губернаторський термін Шварценеггера завершився 3 січня 2011 року. У лютому Шварценеггер заявив, що повертається у "велике кіно ".

Зараз ви читаєте новину «У Арнольда Шварценеггера на столі в кабінеті стоїть бюст Леніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути