вівторок, 30 квітня 2013 11:20

Мокрі майки та залізні коні: у Києві відкрився байкерський сезон
35

Фото: Фото надані організаторами

У лісовому клубі "Партизан" відбулося Відкриття байкерського сезону Harley-Davidson 2013.

Відкриття традиційно почалося з масштабного мото-параду. Більше сотні мотоциклістів зібралися з усієї України, щоб урочисто проїхати вулицями столиці під прапором Harley-Davidson. У числі байкерів можна було зустріти відомих українських спортсменів, представників шоу-бізнесу і бізнесменів.

На мото-парад приїхав і заслужений майстер спорту України, володар титулу "Найсильніша людина світу" та неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк.

До 18:00 колона прибула до лісового пивного клубу "Партизан", де на них чекала грандіозна програма азартних чоловічих розваг: армрестлінг, пивна естафета, конкурси та розіграші.

Приємним подарунком для байкерів стала публічна фотосесія учасниць Інтернет-туру конкурсу "Міс Harley-Davidson 2013". Дівчата-моделі в ефектній чорній білизні позували на тлі потужного Fat Boy, викликаючи жвавий інтерес з боку гостей заходу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Києві показали мотоцикл The First вартістю $80 тисяч

Трохи пізніше на чоловіків чекав конкурс для справжніх богатирів - армрестлінг.

Було в чому позмагатися і жіночій половині. Гості заходу взяли участь в незвичайному для дівчат конкурсі - пивній естафеті. Конкурс став справжнім шоу і додав емоцій у залі - дівчата не тільки пили пиво на швидкість, а й ефектно обливалися ним на радість глядачам, позуючи численним об'єктивам фотокамер.

Не обійшлося без класики жанру - улюбленого байкерами конкурсу "Мокрі майки". Ефектні і сміливі дівчата продемонстрували розкішні форми під білими майками Harley-Davidson, викликавши неприховане захоплення серед чоловіків. Щасливчики із залу поливали дівчат водою під бурхливі овації публіки. Переможницею конкурсу стала вісімнадцятирічна Любов Мухіна. Майка переможниці була негайно куплена на спонтанному аукціоні в залі. Виручена сума перерахована до благодійного фонду "Врятоване життя" для порятунку дитячих життів.

Найбільш очікуваною подією грандіозного заходу став виступ легенди року гурту "Парк Горького". Культових рокерів зустріли захопленими оплесками і криками, які не вщухали протягом усього вечора.

Серед гостей заходу можна було зустріти Віктора Павліка, Геннадія Попенка з дружиною, Ашота Арушанова, Сергія Писаренка, Сергія Пояркова та Руслана Євдокименка.

Зараз ви читаєте новину «Мокрі майки та залізні коні: у Києві відкрився байкерський сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути