понеділок, 20 травня 2013 11:09

Янукович-молодший запросив найбільші автопідприємства працювати в Україні

Янукович-молодший запросив найбільші автопідприємства працювати в Україні
Янукович вважає, що Україна зможе запропонувати світовим автовиробникам вигідні умови. Фото: tsn.ua

Народний депутат від фракції Партії регіонів Віктор Янукович спільно з Автомобільною федерацією України направив звернення кільком найбільшим світовим автовиробникам з пропозицією відкрити в Україні свої підприємства.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

На його думку, Україна зможе запропонувати світовим автовиробникам вигідні умови співпраці.

"Я направив низку звернень до найбільших світових виробників - General Motors, Ford, Toyota, Honda, Nissan, Hyundai, Daymler-Chryster, Volkswagen, - з пропозицією розмістити свої підприємства на території нашої країни. Сподіваюся, в процесі діалогу нам вдасться знайти прийнятні умови, які задовольнять як представників найбільших автокорпорацій, так і Україну", - зазначив Янукович.

Нардеп переконаний, що на сьогоднішній день вітчизняний автопром не може повною мірою задовольнити запити українського споживача. На його думку, навіть підвищення мит на ввезення імпортних автомобілів не вирішило проблеми розвитку галузі.

"Підприємства, які традиційно вважаються в Україні "національним автовиробником", з цим завданням не справляються. За інформацією ЗМІ, вони скорочують обсяги виробництва, незважаючи на численні стимули з боку уряду, в тому числі недавнє підвищення імпортного мита", - стверджує політик.

/media/video/497931/1_497931.mp4

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший запросив найбільші автопідприємства працювати в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути