Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2013 13:21

Раритетна машина-монстр одесита приголомшила учасників авто-шоу у Москві
9

Фото: Фото: vk.comgeorgoogarkin

На Московському авто-шоу справжньою зіркою став фрік-мобіль із Одеси. Українець Сергій Садовник приїхав до російської столиці на "Совєт рет рід" Iron Head.

Машина одесита з грізним написом на боці Cop Killer зібрана з частин ГАЗ-69, ГАЗ-66, ГАЗ-24 і ЗІЛ-157. У довжину авто сягає майже 4-х метрів (3900 см), завширшки - 1,5 метра, а у висоту - 1,20 м.

"Айрон" - це не просто рет-рід, що побудований на радянських агрегатах. Як вважають фахівці, це свого роду матеріалізована альтернативна історія, приклад того, що могло бути побудовано у Радянському Союзі, якби автомобілі у СРСР були дійсно доступні звичайним людям.

Свою фрік-машину українець збирав майже 3 роки із досить поношених деталей. Як розповів сам Сергій, під час перекроювання кабіни ЗІЛ-157 він знайшов в одній із прихованих порожнин порожню пляшку від горілки, дві склянки і муміфіковані ковбасу і хліб.

Зараз власник захоплюючого раритету працює над будівництвом нового "монстра" - Iron Talon на базі ГАЗ-69.

Зараз ви читаєте новину «Раритетна машина-монстр одесита приголомшила учасників авто-шоу у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути