Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2013 12:39

Nissan вирішив відкликати більше 840 тисяч автомобілів по всьому світу

Nissan вирішив відкликати більше 840 тисяч автомобілів по всьому світу
Nissan відкликає машини, випущені у Великій Британії та Японії. Фото: tsn.ua

Японський автовиробник Nissan оголосив про велике відкликання автомобілів. Загалом сервісна кампанія стосуватиметься 841 тис. машин по всьому світу. У списку моделей, що відкликаються, компакткар Micra, відомий також як March. Причиною відкликання стала несправність рульового управління.

Nissan відкликає машини, випущені у Великій Британії та Японії у період з 2002 по 2006 роки. Ще одна модель, яка потрапляє під відкликання, - Cube, випущена в Японії в той же період часу. Повідомляється, що машини з несправністю експлуатуються в Японії, країнах Європи, Азії, Океанії, Африки, Латинської Америки та Середнього Сходу.

За даними виробника, ремінь, який використовується в механізмі рульового керування автомобілів, може бути не достатньо сильно затягнутий. У гіршому випадку це загрожує тим, що кермо просто перестане слухатися водія.

Аварій, нещасних випадків або смертей у ДТП, що сталися з причини даного дефекту, зареєстровано не було, заявила представник Nissan Норіко Йонеяма. Компанія готова безкоштовно провести діагностику автомобілів, що відкликаються, і за необхідності заміну деталі. Ремонт займе не більше 40 хвилин, додала представник компанії. У скільки обійдеться відкликання, Йонеяма не відзначила.

Зараз ви читаєте новину «Nissan вирішив відкликати більше 840 тисяч автомобілів по всьому світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути