Ексклюзиви
понеділок, 03 лютого 2014 12:31

Міліцейська лікарня замовила харчів на 1 мільйон

Міліцейська лікарня замовила харчів на 1 мільйон
МРЦ "Сокіл" закупить харчів на 1 млн грн. Фото: genuya.com.ua

Медичний реабілітаційний центр "Сокіл" Міністерства внутрішніх справ замовив харчів на загальну суму близько 1,2 млн грн.

Інформація про це опублікована у "Віснику державних закупівель" №10.

За результатами першого тендеру ТОВ "Туристична Компанія "Кримкурортсервіс" отримало акцепт на постачання 9 тонн охолодженої яловичини та 200 кілограмів охолодженої свинини. За це фірма отримає 441 тис. 396 грн.

У другому тендері підряд на постачання молочної продукції за 147 тис. 115 грн отримало ТОВ "ТИН-БАМ Продсервис". "Сокіл" замовив 1,8 тонни сметани, 900 кілограмів згущеного молока, 2,3 тонни йогурту і 6 тонн кефіру.

Третій тендер знову виграв "Кримкурортсервіс". Закупівлею передбачено, що він за 271 тис. 380 грн поставить "Соколу" 8 тонн рибної продукції. Зокрема, 3 тонни сайди, стільки ж тонн тушок пангасіуса, 0,5 тонни нототенії, 1,5 тонни тушок хека.

"Кримкурортсервіс" отримав підряд і на четвертій закупівлі, вигравши право право за 229 тис. 428 грн продати "Соколу" 1,2 тонни сичужного і 3,7 тонни кисломолочного сиру.

П'ятий тендер теж виграв "Кримкурортсервіс", який поставить 11 тонн тушок курей і охолоджених курячих стегенець за 278 тис. 280 грн.

Медичний реабілітаційний центр "Сокіл" МВС розташований в місті Судак на південно-східному березі Кримського півострова. Розрахований на 200 ліжок.

Зараз ви читаєте новину «Міліцейська лікарня замовила харчів на 1 мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути