Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2016 13:37

Зірки Азії: 12 найкрасивіших і найвідоміших дівчат
12

Аюмі Хамасакі.  У себе на батьківщині вважається негласною «імператрицею японської поп-музики». Є одним з найуспішніших виконавців в історії музичної індустрії Японії. Майбутню зірку виховувала в основному бабуся, яка і підтримувала згодом всі мрії улюбленої онучки, а саме: стати моделлю (в модельний світ Аюмі не потрапила через маленький зріст), актрисою і, нарешті, співачкою. Десять років тому у Аю, як її ще називають, почалися проблеми зі слухом - ліве вухо повністю перестало чути. Проте співачка продовжує співати, виступати і випускати альбоми.
Пе Су Джі.  Корейська актриса, модель і співачка. Більш відома під милим псевдонімом Сюзі. Починала як модель для онлайн-магазинів, потім потрапила в музичну групу miss A, майже одночасно стала зніматися на телебаченні і в кіно. Має неофіційний титул «Перше кохання нації» завдяки своїй популярності в країні.
Бьянка Бай.  Актриса і модель тайваньсько-японського походження. Закінчивши університет Ши Хсін, пішла працювати моделлю, а потім стала актрисою. Була номінована тайванським еквівалентом «Еммі» як краща актриса телесеріалу в 2010 році.
Еріка Савадзірі  Японська модель, актриса і співачка. Її батько за походженням японець, мати - алжирська француженка. Еріка потрапила в шоу-бізнес випадково - вона хотіла отримати автограф своєї улюбленої зірки, для цього пройшла прослуховування в Stardust Productions, де красивій дівчині одразу ж запропонували стати моделлю. Через півроку Еріка вже потрапила в телесеріал. А в 2007 році вона випустила свій дебютний сингл, який посів перше місце в Oricon Charts.
Фань Бінбін. Цю китайську актрису і співачку ви теж напевно бачили, якщо дивилися фільм «Залізна людина 3» і франшизу «Люди Ікс». Фань Бінбін відома своєю красою, яку визнає як Захід, так і Схід.

Красою азіатських жінок неможливо не захоплюватися. Голлівудських красунь всі знають в обличчя, в той час, як японських чи китайських зірок естради та кіно мало хто бачив.

Щоб виправити це прикре непорозуміння, пропонуємо вам список найкрасивіших і відомих далеко не всім зірок з різних куточків Японії, Південної Кореї, Китаю і Гонконгу. Докладніше в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Зірки Азії: 12 найкрасивіших і найвідоміших дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути