Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2016 15:12

Вода, крем або олія: як доглядати за шкірою восени

Вода, крем або олія: як доглядати за шкірою восени

В осінньо-зимовий період більшість жінок скаржаться на сухість та чутливість шкіри. Фахівці запевняють, що починати покращувати стан шкіри потрібно зсередини . Також важливо використовувати правильні засоби для очищення та зволоження.

Вода та омега-3

Щодня рекомендується вживати не менше двох літрів води. Це допомагає зберігати блиск та здоровий рум'янець на шкірі. Також слід додати в свій щоденний раціон морську рибу, риб'ячий жир та інші продукти, що містять омега-3 жирні кислоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Справжня чи з комп'ютерної гри?" - філіппінська модель схожа на ляльку Барбі

Переведіть догляд на щадний режим

Косметологи радять відкласти мило, очищувальні пінки, лосьйони на спирту. Звичайна вода не підійде для вмивання. Важливо не порушити захист, який створює проти холодів та сухості сама шкіра - гідроліпідну мантію. Умивання варто замінити очищенням шкіри за допомогою косметичного молочка, безспиртового лосьйону, м'якого тоніка. Необхідно використовувати засоби, до складу яких входять мінеральні масла. Вони не сушать шкіру та не загострюють дерматологічні проблеми. Безалкогольні тоніки та лосьйони щадять чутливу шкіру.

Використовуйте зволожуючий крем

Фахівці радять щодня використовувати зволожуючий крем. Він позбавить шкіру від неприємного відчуття сухості та стягнутості.

Зараз ви читаєте новину «Вода, крем або олія: як доглядати за шкірою восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути