Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2014 18:30

Візуально збільшить очі стрілка проведена від середини повіки
4

Дівчата, намагаючись за допомогою макіяжу візуально збільшити очі, часто роблять одну помилку - використовують велику кількість тіней і підводки. Результат у цьому випадку виходить зворотній. Як правильно розкрити погляд і добитися ефекту бездонних очей, читайте нижче.

Темні тіні і чорна підводка замість того, щоб візуально збільшити очі, навпаки, роблять їх ще меншими. Тому, якщо ви хочете зробити макіяж, який трохи збільшував би очі, дотримуйтесь наших рекомендацій.

Тіні

Тіні бажано вибирати світлих відтінків з перламутром. На день віддавайте перевагу тіням зі слабким блиском, а на вечір можна вибрати щось яскравіше. Тіні можна наносити на всю повіку аж до брів, ретельно розтушовувавши. Такий прийом візуально збільшує внутрішній куточок ока.

Інший варіант - нанести світлі перламутрові тіні в певні місця для створення додаткового об'єму: у внутрішній кут очей і під брову.

Стрілки

Жирна чорна стрілка хоч і додасть виразності очам, але в той же час зробить їх візуально меншими. Тому власницям маленьких очей, візажисти радять взагалі відмовитися від чорних стрілок на користь кольорових (бузкових, коричневих, сірих). Те ж саме відноситься і до підводки нижньї повіки.

Якщо ви не хочете відмовлятися від стрілок, малюйте їх помірної товщини і тільки від середини повіки. При цьому хвостик трохи продовжуйте у напрямку до скронь. Цей прийом особливо добре підійде для маленьких і круглих очей.

Також слід підводити білим олівцем внутрішню нижню повіку. Це не тільки зробить ваші очі візуально більше, але і зробить погляд відпочившим.

Вії

І останній штрих в макіяжі очей - вії. Довгі, закручені вії розкривають погляд і візуально збільшують очі. Тому якщо у вас від природи вії прямі, скористайтесь щипчиками, а потім ретельно прокрасьте вії.

Зараз ви читаєте новину «Візуально збільшить очі стрілка проведена від середини повіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути