понеділок, 12 жовтня 2015 16:14

Винна помада: який макіяж зробити цієї осені
18

Восени саме губи роблять образ загадковим і жіночним. А цієї осені в моді темні і насичені відтінки помад: ягідні, коричневі, винні. Всі вони підходять під будь-який тип зовнішності завдяки десяткам варіантів різних відтінків, а також вмить здатні зробити образ дорогим і елегантним.

Винна помада доречна завжди: і з човниками, і з чобітьми, і з пальто, і з джинсами і навіть з вечірньою сукнею. Варто відзначити, що винні помади не підкреслюють жовтизну зубів, а навпаки, візуально відбілюють їх. Головне, зробити ідеальний тон обличчя і приховати всі почервоніння і лущення.

Багато дівчат бояться темних помад, думаючи, що ті їх "зіпсують", хоча насправді при правильному підході до питання, темна помада відразу ж додасть шарму і жіночності. Головне, щоб при цьому у вас була шкіра натурального відтінку, не були сильно виділені очі і вилиці. Також до яскравих помад бажано не виділяти брови — достатньо їх просто трохи підвести по природній лінії росту.

Зараз ви читаєте новину «Винна помада: який макіяж зробити цієї осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути