середа, 05 листопада 2014 18:18

Великі сідниці у жінки - запорука народження розумної дитини
6

Жінки з великими сідницями перевершують представниць своєї статі без видатних форм багато в чому.

Таких висновків вчені з Оксфордського університету дійшли після вивчення 16 тис. жінок, у яких попа була більше середнього розміру. Вчені зафіксували більш низький рівень холестерину у пишносідничних дам. Це говорить про те, що організм буде краще переробляти цукор, що, в свою чергу, сильно зменшує ризик захворіти діабетом або мати проблеми з серцем.

Професор Константінос Маналопоулос, якому пощастило очолити дослідження, стверджує, що жінки з великою кількістю жиру на п'ятій точці мають кращий метаболізм і підвищений рівень лептину - гормону, який регулює вагу. Високий рівень цього гормону говорить про хороший імунітет жінки. Крім того, концентрація жиру в області сідниць розвантажує навантаження на серце.

Однак варто враховувати, що ці результати дослідження, про яке розповідає ABC News, стосуються тільки тих жінок, у яких немає в цілому проблем з зайвою вагою, тобто пишність форми спостерігається тільки нижче спини. Наприклад, як у Дженніфер Лопес, Кім Кардашьян, Нікі Мінаж, Бейонсе.

Це пояснює і розумовий "вищість" пишносідничних жінок. Вчені вважають, що великі сідниці свідчать про те, що в організмі достатньо жирів Омега-3, які каталізують розвиток мозку. Помічено, що діти від крутостегневих інтелектуально перевершують дітей від матерів без хвилястих вигинів.

До цих висновків можна приєднати також висновки дослідників з Каліфорнії і Піттсбурга, які довели, що жінки з непропорційно великими стегнами живуть довше.

Зараз ви читаєте новину «Великі сідниці у жінки - запорука народження розумної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути