середа, 17 грудня 2014 15:42

ТОП-5 продуктів-"вбивць" ідеальної шкіри
5

Солодощі. До складу шоколаду, тортів і печива входить рафінований цукор, який викликає пошкодження колагенових волокон, що відповідають за збереження «каркасу» обличчя і пружності шкіри. Тому вживання великої кількості солодких продуктів викликає раннє старіння шкіри.
Спеції та сіль. Сіль затримує воду в організмі і викликає набряклість, в результаті чого шкіра втрачає еластичність, і виникають зморшки. А надмірна кількість спецій веде до зміни кольору обличчя і появи гнійних елементів.
Алкогольні напої. Алкоголь активно виводить воду з організму, внаслідок чого шкірі не вистачає вологи, і вона пересихає. Крім цього, алкоголь вбиває корисні речовини, необхідні для еластичності і пружності шкірних покривів.
Червоне і жирне м'ясо. Велика кількість м'яса в раціоні призводить до підвищення в крові концентрації токсичних продуктів азотистого обміну, які можуть надати шкоду тканинам організму і навіть викликати різні захворювання, наприклад подагру. При підвищеному споживанні жирної їжі тваринного походження змінюється функція сальних залоз шкіри, що веде до ранніх зморшок.
Чорний чай і кава. Теїн і кофеїн, які містять ці продукти, не тільки мають тонізуючу дію на організм, але і зневоднює шкіру, а також сприяє погіршенню кольору обличчя. Цей ефект дають тільки ударні порції чаю та кави (більше 3-5 чашок), якщо ви вживаєте нормальну їх кількість шкоди для шкіри не буде.

При появі висипів і прищів на обличчі, жінки часто намагаються вирішити цю проблему поверхнево за допомогою косметичних засобів. А справа може бути в раціоні, адже всім відомо, що краса шкіри безпосередньо залежить від харчування. Давайте визначимо, які продукти входять в заборонений список.

Ідеальна шкіра - це одне з найзаповітніших жіночих бажань у всі часи. І для того, щоб воно збулося мало дорогих засобів по догляду і салонних процедур, дуже важливо якими продуктами ви харчуєтеся щодня.

У галереї ви побачите список з 5 продуктів, зловживання якими загрожує запаленнями, подразненнями, ранніми зморшками іншими неприємностями на шкірі.

Дієта для шкіри не передбачає фанатичної відмови від всіх заборонених продуктів, якщо це складно, але значно скоротити їх у своєму щоденному раціоні потрібно обов'язково.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 продуктів-"вбивць" ідеальної шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути