Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2014 11:03

ТОП-10 найбільш незвичайних спа-процедур
10

Золота маска для обличчя. Кажуть, що цариця Клеопатра спала в золотій масці, щоб зберегти молодість шкіри. Правда, в 39 років їй довелося накласти на себе руки, тому наскільки ефективно постійне використання маски з чистого золота запобігає старінню, встановити так і не вдалося. Але разові застосування цієї дорожезної процедури вельми радують око.
Маска для сідниць. Сьогодні всілякими масками для обличчя нікого не здивуєш. Натомість тій частині тіла, яка становить своєрідну противагу обличчю, такої уваги не приділяють. В одному зі спа-салонів Детройту вирішили цю ситуацію кардинально змінити і пропонують розкішну маску для сідниць. Вельми мудре рішення, оскільки шкіра саме там сильно схильна утворення такого косметичного дефекту, як фолікулярний гіперкератоз (або як його ще називають - «гусяча шкіра»). Масаж і ретельний догляд за шкірою дозволяють якщо не позбутися цієї напасті, то хоча б зробити її зовсім непомітною.
Рибний пілінг. Хочете швидко позбутися від непотрібної своє шкіри? Тоді віддайте себе на корм рибам. Справді, риби - великі фахівці в області пілінгу. Не маючи рук і можливості помитися, вони з незапам'ятних часів пристосувалися чудово чистити один одного. Існує чимало видів риб, що спеціалізуються на чищенні родичів (і не тільки), і невелика рибка гарра руфа - одна з них. Коли клієнт занурюється в басейн, зграя рибок буквально накидається на нього і дуже акуратно обгризає ТІЛЬКИ відмерлі частинки шкіри. Відчуття при цьому вельми приємні і схожі на легкий лоскіт.
Зміїний масаж. У ролі масажистів зазвичай виступають 4-5 досить великих змій. Вони просто рухаються по тілу, а людина, що керує всією процедурою, стежить, щоб вони не розповзалися. Ця процедура має і гарячих шанувальників, і настільки ж гарячих противників. Якщо ви любите зміїну шкіру (яка, до речі, знаходиться на піку моди вже не один сезон) і не боїтеся живих змій, то такий масаж точно принесе вам масу позитивних емоцій.
Масаж кактусом. За справжнім кактусовим масажем потрібно вирушати в Мексику. Це досить складна процедура, під час якої в шкіру втирається особливий крем, приготований з декількох видів кактусів, авокадо і текіли. Втирають його теж за допомогою особливого кактуса, що не має колючок.

Як відомо, спа-процедури чудово допомагають не тільки привести свій зовнішній вигляд в порядок, але і добре відпочити, розвіятися і зарядитися новою енергією.

Сьогодні вони стрімко набирають популярність, і спа-салони буквально змагаються один з одним, заманюючи клієнтів незвичайними пропозиціями.

Дивіться в галереї добірку 10 найбільш дотепних ідей з цієї області.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найбільш незвичайних спа-процедур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути