Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2014 12:45

Топ-10 дитячих зачісок до 1 вересня
10

Столичний перукар-стиліст Андрій Бондаренко радить віддавати перевагу косам, а також робити дітям зачіски, які імітують короткі стрижки.
Фото: надані Андрієм Бондаренком
Якщо плести косу навколо голови, їй краще надавати форму серця або квітки

Киянка Анна Левкова має дві доньки-школярки. Щодня, аби зробити їм зачіску, витрачає вранці по 30-40 хвилин.

"Доньки хочуть виглядати привабливими щодня, тому часто вдаємося до експериментів, - говорить Анна. – Одну і ту саму зачіску два дні підряд ні Аліна, ні Оксана не погоджуються робити. Я навчилася плести різні види кіс, робити віночки та водоспади з волосся".

Столичний перукар-стиліст Андрій Бондаренко радить віддавати перевагу косам, а також робити дітям зачіски, які імітують короткі стрижки.

"Не бійтеся експериментувати, - радить перукар. – Закручуйте волосся у вузол, заплітайте, робіть хвости. Дитині такі зачіски будуть комфортними. Коса – найкращий варіант у ті дні, коли у вашої доньки чи онуки є фізкультура. Тоді зачіска не розлізеться і не розплететься посеред уроку під час бігу чи стрибків".

Якщо плести косу навколо голови, їй краще надавати форму серця або квітки.

"Такі зачіски більше притаманні учням початкової школи. Обережніше треба ставитися до так званих французьких та голандських кіс. Вони масивніші за звичайні коси, на маленькій голові можуть виглядати неохайно. Їх раджу робити старшокласницям", - каже Бондаренко.

Дітям перукар також радить заплітати серце або квітку з кісок та зворотній колосок.

"Плетіння з кожним сезоном стає все більш різноманітним, - говорить Андрій. - Зараз на піку популярності риб'ячі хвости, бічні плетіння і коси зібрані у пучок. Їм трохи поступиться місцем колосок і коса у вузликах. Дівчата залюбки віддають перевагу таким зачіскам на основі плетіння, як корона, вінок, водопад і мереживо з кісок. Зачіскою вихідного дня є одна або дві гульки з кіс на потилиці. Це незамінний варіант для прогулянки у парк, їзди верхи, розваг в аквапарку, катання на велосипедах чи роликах. Також таким зачіскам краще віддавати перевагу батькам, чиї діти займаються у спортивних секціях чи ходять на танці. Волосся не заважатиме під час тренування, не розпадеться після перевдягання".

Аби урізноманітнювати зачіски, радить мамам школярок придбати гарні заколки, обручі та резинки для волосся. Головне, аби процес створення зачіски проходив для дитини у формі гри і не викликав больові відчуття. Волосся перед заплітанням треба добре розчесати, не шарпати і не тягнути.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 дитячих зачісок до 1 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути