Ексклюзиви
вівторок, 28 липня 2015 12:32

Smoky eyes без помилок - 4 правила грамотного димчастого мейка
5

Smoky eyes за правом можна назвати одним з класичних мейків. Техніка його виконання не вважається найпростішою і, щоб smoky eyes були виконані ідеально, потрібна практика і деякі знання. Як зробити правильний димчастий макіяж, читайте далі.

Правило №1: ідеальна шкіра повік

Щоб smoky був "чистим" і добре виглядав на очах, не створюючи ефект бруду дуже важливо мати ідеальну шкіру повік: без зморшок, нерівностей та виділення зайвого шкірного сала. На практиці мало хто може похвалитися таким станом шкіри, тому для створення ідеальної поверхні повік потрібно використовувати базу.

Як показує практика, краще за все використовувати саме спеціальну базу для тіней: вона згладить всі недоліки, буде відмінно "тримати" на собі тіні та посилить їх пігментацію.

Якщо бази у вашій косметичці поки ще немає, скористайтеся консилером або тональним кремом. У такому випадку дуже важливо використовувати дуже насичені тіні, оскільки структура крему або консилера трохи "з'їсть" колір тіней.

Щоб smokyeyes був ідеальний, вам знадобляться наступні продукти: база, палетка тіней для димчастого мейка, олівець, туш, а також пензлі. Не бійтеся експериментувати з кольорами.

Правило №2: хороше опрацювання лінії росту вій

Щоб погляд був глибоким і виразним, потрібно добре опрацювати лінію росту вій. Часто дівчата допускають прогалини в цій зоні, чим псують smoky eyes. Найкраще для цієї мети використовувати олівець. Ідеально, якщо ви пропрацюєте і внутрішню лінію вій. Щоправда, це не найприємніша процедура і далеко не всі очі сприймуть її з позитивом.

Правило №3: якісні пензлі

Якість макіяжу smoky eyes дуже сильно залежить від якості розтушовування тіней. А в цій справі пензлі грають не меншу роль, ніж руки, що створюють макіяж. Пам'ятайте, неякісним пензлем не можна створити красиве розтушовування кольору (завжди вибирайте пензлі перевіреного виробника, на які є позитивні відгуки візажистів).

Якщо з китицями все нормально, однак результат не виходить ідеальним, тоді треба повчитися добре розтушовувати тіні. Якщо шкіру мучити шкода, візьміть аркуш паперу і простий олівець: ваше завдання створити перехід від темного до світлого тону за допомогою дрібних штрихів. Ця вправа відмінно тренує руку в питанні розтушовування.

Правило №4: використовуйте об'ємну туш

Для створення правильного smoky eyes потрібні об'ємні вії. А точніше, дуже об'ємні. Тому подовжуюча туш для такого типу мейку просто не підійде.

Якщо ж на вас чекає якась важлива подія, де будуть робити фото або відеозйомку, сміливо використовуйте накладні вії: хоча б в куточках очей. Це зробить погляд неймовірно глибоким і виразним.

Зараз ви читаєте новину «Smoky eyes без помилок - 4 правила грамотного димчастого мейка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути