пʼятниця, 29 травня 2015 14:39

Різнокольорове волосся довше збереже колір, якщо не користуватися оліями

Останні кілька сезонів в моді яскраві кольорові пасма. Сучасні модниці відійшли від тривіальних бордових і рудих відтінків і тепер фарбуються в сміливий фіолетовий і зелений, а то і зовсім роблять кожне пасмо різного кольору. Однак за волоссям кольорів веселки потрібен ретельний і продуманий догляд. Як доглядати за кольоровими волоссям, читайте нижче.

 

Як доглядати за кольоровими волоссям

Основна проблема кольорового волосся – швидке вимивання кольору. Спочатку він просто втрачає яскравість, а потім починає поступово зникати. Крім того, яскраві барвники часто висушують волосся. Щоб уникнути цих неприємностей дотримуйтесь наступних порад.

Використовуйте шампуні без SLS і SLeS

Щоб колір не так сильно вимивався з волосся відмовтеся від шампунів з SLS і SLeS в складі. Вибирайте шампуні з найбільш м'якими ПАРами. Вони не так агресивно промивають волосся і колір буде довше зберігатися на волоссі.

Не користуйтеся оліями

Вибираючи маски і кондиціонери для волосся, стежте за тим, щоб в їх складі не було олій. Олії, хоч і прекрасно доглядають за волоссям, дуже швидко вимивають фарбу. Відмовтеся від масок з оліями, і уважно читайте склад промислових.

Оновлюйте колір

Раз в тиждень додайте трохи барвника в звичну маску для волосся. Нанесіть потримайте 10 хвилин і змийте. Це допоможе оновити колір.

Зробіть ламінування

Ламінування – чудова процедура для захисту волосся і кольору. Так, вона захистить волосся від впливу зовнішнього середовища, жорсткої води, гарячої укладки і створить вигляд здорового волосся. Фарба на ламінованому волоссі тримається довше. Ідеально зробити ламінування відразу після фарбування.

Зволожуйте

Не забудьте регулярно зволожувати волосся. В літню пору року ідеальною для вас стане зволожуюча лінійка для волосся. Обов'язково робіть зволожуючі маски і, звичайно ж, пийте достатню кількість рідини. Примітно, що в зволожуючих засобах вкрай рідко використовують олії, що дуже важливо.

Користуйтеся захистом від сонця

Щоб волосся якомога довше залишалося яскравим, завжди захищайте його від сонячних променів. Відмінний варіант для цього – спреї з сонцезахисним фактором.

Зараз ви читаєте новину «Різнокольорове волосся довше збереже колір, якщо не користуватися оліями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути