Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2015 17:30

Раніше соски освітлювали соком петрушки, а замість силікону збільшували груди воском

Раніше соски освітлювали соком петрушки, а замість силікону збільшували груди воском

У всі часи, жіночі груди були об'єктом жадання і захоплення. І, якщо колись їх пов'язували з вигодовуванням дітей, то потім почали оспівувати, як сексуальну частину тіла. Експерти впевнені, груди - саме та частина тіла, яку жінки хочуть змінити найчастіше. Представляємо вашій увазі цікаві факти про жіночі груди.

Рецепти збільшення грудей з хмелем, липою і м'ятою прийшли до нас ще з часів Русі, коли наші предки поклонялися безлічі богів. Вважалося, що великі пружні груди - ознака родючості жінки, адже в ті часи думали, що кількість молока, яким жінка буде годувати своє потомство, безпосередньо залежить від грудей. Звичайно, зараз ми знаємо, що ці два факти аж ніяк не пов'язані.

Сучасні дослідження показують, що жіночі груди ростуть від фітоестерогенів, які містяться в апельсиновому соку і бобових. Тому, якщо ви незадоволені розміром ваших грудей, налягайте на ці продукти.

А ось в Японії в давні часи вважалася гарною повна відсутність грудей, тому японки, які і так не відрізняються пишними формами, максимально їх утягували. Це дозволяло їм виглядати зовсім плоско. У той же час в Японії цінувалися ніжні рожеві соски, тому японські жінки ретельно їх вибілювали.

В Австралії ж, навпаки, цінували великий розмір грудей і дівчата, яких природа не наділила цим даром, наполегливо натиралися спеціальною сумішшю, щоб змусити рости груди. Така ж історія відбувалася в Індії. При цьому, соски у місцевих жінок тих часів обов'язково повинні були бути коричневими і великими. Історики пов'язують такі пристрасті з культом материнства.

Любили жіночі груди і в середньовічній Європі. І їх не просто любили, а зводили в справжній культ, роблячи келихи, прикраси та елементи інтер'єру у формі грудей. Соски європейської жінки повинні були бути червоними, що символізувало зрілість жінки і її готовність стрибнути в безодню пристрасті. Дівчата навіть підфарбовували соски, щоб відповідати тренду того часу. А в 19 столітті французькі лікарі вколювали жінкам, бажаючим збільшити груди, парафін або віск. На жаль, силікон тоді ще не був винайдений. Такі маніпуляції вели до частих летальних випадків.

Дівчата всю історію приділяли особливо увагу догляду за сосками. Так, абсолютно у всі часи на території Європи жінки не допускали появи пігментації в цій ніжній зоні. Колись в хід йшов сік петрушки та інші освітлюючі натуральні засоби, якими дівчата натирали соски, щоб зберегти їх рожевий колір у спокійному стані і посилити червоний - під час збудження. Пізніше активно стали використовувати перекис.

Зараз ви читаєте новину «Раніше соски освітлювали соком петрушки, а замість силікону збільшували груди воском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути