Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2016 17:40

П'ять зірок, що не довіряють своє обличчя візажистам
5

Найкращі візажисти пропонують зіркам свої варіанти макіяжів. Після декількох невдалих спроб, відомі красуні навчилися фарбуватися самостійно.

Кейт Міддлтон

Весільний макіяж Герцогині Кембриджської був визнаний бездоганним. Як з'ясувалося, вона робила його сама. Кейт категорично не сподобалося, як нафарбував її професійний візажист для фотосесії з приводу заручин з принцом Вільямом. Вона вмилася та нафарбувалася самостійно. З тих пір нікому не довіряє своє обличчя.

Кейт Міддлтон брала уроки у професійного візажиста - Арабелли Престон.

Ідеальний макіяж для Кейт - природний тон шкіри обличчя, мінімум туші, тіней та рум'ян. Помада має бути пастельних тонів.

Автор: lady.tsn.ua
 

Шакіра

Зірка не любить відвідувати салони краси. Девіз Шакіри щодо макіяжу: чим простіше, тим краще.

"Мені здається, чим менше косметики на обличчі жінки, тим природніше - а значить, і привабливіше вона виглядає, - каже співачка. - І я в цьому сенсі - не виняток. Коли я дивлюся на свої фотографії десятирічної давності, то жахаюся того, як сильно я на них нафарбована! Зараз я вважаю за краще використовувати мінімум макіяжу - це дозволяє зробити очі сяючими, а шкіру обличчя свіжою та ніжною".

Автор: lady.tsn.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендалл Дженер фарбує губи 12 відтінками

Кейт Хадсон

Натуральний макіяж воліє і Кейт Хадсон. Для створення образу вона використовує світлий тон для шкіри, бежеві рум'яна, шоколадні або золотисті тіні та блиск для губ.

Автор: glamour.ru
 

Бейонсе

У Бейонсе є свій візажист. Вона користується його послугами на зйомках кліпів, перед виступами або виходом на червону доріжку.

Також зірці подобається фарбуватися власноруч. Це допомагає їй розслабитися та зняти стрес перед виходом на сцену. Макіяж Бейонсе складається з базової основи, пудри та водостійкої туші. Їй подобаються золотисті тіні, яскраво-червона помада та прозорий блиск для губ.

Автор: vogue.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей макіяжу від модного б'юті-блогера

Гвен Стефані

Гвен Стефані вважає за краще робити макіяж сама. На зорі музичної кар'єри у зірки був невдалий досвід співпраці з професійними візажистами.

"Під час роботи над моїм першим альбомом No Doubt мені зробили страшний макіяж. Напевно, найгірший в моєму житті, - згадує співачка. - Тоді я зрозуміла, що нікому більше не дозволю експериментувати зі своїм обличчям."

На думку Гвен, тільки сама жінка може добре подати своє обличчя, оскільки знає його краще, ніж інші.

Автор: ivona.bigmir.net
 
Зараз ви читаєте новину «П'ять зірок, що не довіряють своє обличчя візажистам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути