пʼятниця, 28 жовтня 2016 17:58

"Не дозволю стати на порозі своєї мрії" - мама та дочка боряться за титул "Міс Бум-бум" Бразилії
11

35-річна Бруна Ферраз (ліворуч) та 19-річна Едуарда Мораіш (праворуч)
Фото: dailymail.co.uk
35-річна Бруна Ферраз (праворуч) та 19-річна Едуарда Мораіш (зліва)
35-річна Бруна Ферраз (праворуч) та 19-річна Едуарда Мораіш (зліва)
35-річна Бруна Ферраз
19-річна Едуарда Мораіш

35-річна Бруна Ферраз та її 19-річна донька Едуарда Мораіш разом беруть участь в конкурсі "Міс Бум-бум" Бразилії. Вони відчайдушно намагаються здобути титул королеви струнких сідниць. Обидві стверджують що готові піти на будь-що, аби перемогти.

"Виграш означає все для мене. Це змінить моє життя назавжди. Але я знаю, що для моєї мами це теж все, - розповіла Едуарда. - Зараз ми обидві у фіналі. Все залежить у кого найкрасивіші сідниці. Я захоплююся сідничками моєї мами. Сподіваюся у її віці, мої матимуть такий же вигляд."

Незважаючи на суперництво, жінки живуть разом в Порту-Алегрі на півдні Бразилії. Також вони допомагають одна з особистим життям. Особливо після того, як хлопець Бруни, з яким вона зустрічалася шість років, залишив їх. Чоловік стверджував, що він був ситий по горло постійними порівняннями сідниць та великою кількістю чоловічої уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня модель розповіла шокуючі подробиці про "світ гламуру"

"Він дав мені вибір — або я йду з конкурсу, або піде він. Це були не найдосконаліші відносини, але ми жили, як чоловік та дружина, - розповіла Бруна Ферраз. - Для мене це було просте рішення. Я ніколи не дозволю комусь стати на порозі своїх мрій. Він зрозумів, що конкурс важливіший за нього та прийняв моє рішення без проблем."

Зазначимо, це перший випадок, коли мати та донька разом вийшли в фінал популярного конкурсу. Усього приймає участь 27 дівчат. По одній від кожного бразильського штату.

Зараз ви читаєте новину «"Не дозволю стати на порозі своєї мрії" - мама та дочка боряться за титул "Міс Бум-бум" Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути