четвер, 21 серпня 2014 17:06

Навчиться носити яскраву помаду в повсякденному житті можна наслідуючи свого кумира
18

Багато дівчат соромляться фарбувати губи чимось трохи більш яскравим, ніж рожевий блиск. Як перебороти свій страх і навчитися робити денний макіяж з соковитою помадою?

Ви розглядаєте стенди з яскравими рожевими, червоними, помаранчевими та ягідними помадами, але ніколи не наважуєтеся їх навіть спробувати? Швидше за все ви переживаєте, що в денному макіяжі акцент на губи буде недоречний. Ми допоможемо вам позбавитися від цих стереотипів.

1. Наслідуйте своєму кумирові

Ріанна, Кеті Перрі та Нікі Мінаж ніколи не замислюються про те, що будуть виглядати дивно з блакитною або чорною помадою. Чому ж ви повинні переживати? Тим більше, що вам ніхто не пропонує носити такі радикальні кольори. Надихайтесь макіяжем губ ваших кумирів і сміливо дійте.

2. Практикуйтеся вдома

Домашня робота над мейкапом з яскравими губами не стане зайвою. Якщо ви мрієте про червону або помаранчеву помади, але не знаєте, як ввести її у ваш повсякденний стиль, поекспериментуйте з декількома видами макіяжу вдома. Пам'ятайте, що в денному макіяжі варто робити акцент або на очі, або на губи.

3. Почніть з малого

По-перше, не варто відразу ж після прочитання статті фарбувати губи неоново-рожевою помадою і бігти на роботу, виберіть більш прийнятний варіант, наприклад, малиновий колір або колір фуксії. По-друге, для початку спробуйте макіяж з акцентом на губи для зустрічі з друзями або шопінгу, тобто в неформальній обстановці.

4. Просто почніть

Чим більше ви будете зволікати і міркувати, тим менше шансів, що ви на це зважитеся. Будьте сміливою і зухвалою, нехай навіть це комусь не сподобається. Головне, щоб ви отримували задоволення від себе нової.

Зараз ви читаєте новину «Навчиться носити яскраву помаду в повсякденному житті можна наслідуючи свого кумира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути