Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2016 13:29

"Міс Ісландія" відмовилася від фіналу конкурсу краси у Лас-Вегасі
10

Фото: instagram.com

Учасниця міжнародного конкурсу краси Miss Grand International 2016 "Міс Ісландія" Арна Ір Йоунсдоуттир звинуватила одного з керівників у бодішеймінгу. Це засудження параметрів людського тіла, які відрізняються від "глянцевих" стандартів.

Організатор та засновник конкурсу, таїландський телеведучий та продюсер Надав Ітсарагрізіл вимагав від моделі схуднути за кілька днів до фіналу. Який повинен був відбутися 25 жовтня в американському місті Лас-Вегас.

Аби швидко втратити вагу, Арне рекомендували відмовитися від сніданку, на обід їсти зелений салат, ввечері пити тільки воду. Проте дівчина вирішила, що "гарна така, яка є" і зовсім відмовилася від участі в конкурсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70-річна прабабуся перемогла у змаганнях з бодібілдингу

"Якщо власник конкурсу дійсно хоче, щоб я схудла, це означає, що вони не заслуговують, щоб я брала участь. Так, мої плечі трохи ширші, ніж у інших дівчат, але це тому, що я була в ісландській збірній з атлетики і пишаюся цим", - заявила дівчина.

Також вона додала, що більше ніколи не братиме участь у жодних конкурсах краси.

Зазначимо, що на сторінку дівчини у соцмережі підписані понад 30 тис. користувачів. Вона отримала титул "Міс Ісландія" в 2015 році. Королева краси вже тривалий час працює моделлю. Також Арна знялася для реклами відомого спортивного бренду Nike.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Ісландія" відмовилася від фіналу конкурсу краси у Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути