пʼятниця, 21 жовтня 2016 17:13

Маски з желатину відновлюють клітини та омолоджують обличчя

Маски з желатину відновлюють клітини та омолоджують обличчя

Желатин називають замінником колагену. Маски за його складом живлять шкіру, повертають сяйво та знімають сліди втоми. До того ж, желатин дозволяє глибоко очистити епітелій.

Омолоджуюча маска. Столову ложку швидкорозчинного желатину залийте трьома столовими ложками холодної води. Через півгодини, коли желатин набубнявіє, підігрійте його на водяній бані до повного розчинення. Дайте охолонути до кімнатної температури. Якщо у вас жирна шкіра - додайте столову ложку кефіру та столову ложку пшеничного борошна. Якщо суха - столову ложку сметани та столову ложку подрібнених в порошок вівсяних пластівців. Нанесіть кашу на обличчя на 20 хвилин. Зніміть маску ватним диском, попередньо змоченим у лосьйоні.

Тонізуюча маска. Заваріть та остудіть каву. Змішайте столову ложку желатину з трьома столовими ложками кави. Дочекайтесь, поки набубнявіє. Потримайте на водяній бані до отримання однорідної маси. Нанесіть на обличчя за допомогою спонжа. Потримайте 20 хвилин. Видаліть ватним диском, змоченим у лосьйоні. Через каву маска надає шкірі легкий відтінок засмаги. Якщо вам це не подобається, протріть обличчя після процедури водою з лимонним соком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерматологи визначили три ознаки раннього старіння шкіри

Відновлююча маска. Столову ложку швидкорозчинного желатину залийте трьома столовими ложками холодної води. Через півгодини, коли желатин набубнявіє, підігрійте його на водяній бані до повного розчинення. Дайте охолонути до кімнатної температури. Додайте столову ложку соку алое та поставте в холодильник на півгодини. Нанесіть маску та потримайте 20-30 хвилин. Змийте прохолодною водою. Можна також протерти шкіру косметичним льодом.

Зараз ви читаєте новину «Маски з желатину відновлюють клітини та омолоджують обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути