Ексклюзиви
середа, 30 березня 2016 19:10

Макіяж для опущеної повіки омолодить на 5 років
9

Щоб макіяж протримався довго і не скочувався, нанесіть на всю верхню повіку базову основу під тіні. Подушечками пальців ретельно розтушуйте засіб.
Тіні без перламутру персикового або світло-рожевого кольору нанесіть на рухому частину повіки. Під бровою і у внутрішньому куточку ока розставте відблиски білими тінями.
Бежевими тінями виділіть складку на верхній повіці. Растушуйте під кутом вгору у напрямку до кінчика брови.
Трюк, який допоможе візуально підняти повіки: приставте олівець до ока, як показано на фото. Тінями шоколадного кольору виділіть куточок ока.

З часом у жінок проявляються вікові зміни. Зморшкам можна запобігти, користуючись антивіковим кремом або роблячи уколи краси. З очима справа куди складніша. З часом багато дівчат стикаються з проблемою навислої повіки.

Опущена повіка може додати своїй власниці 5-8 зайвих років і надати обличчю сумного виразу. Але якщо знати кілька трюків макіяжу, можна легко виправити цю ситуацію. Спеціальний "омолоджуючий" макіяж зробить очі великими і виразними, а погляд відкритим.

Перед тим як приступити до візажу, виділіть брови, надавши їм злегка вигнуту форму. Після цього починайте робити макіяж для навислої повіки. Докладніше в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Макіяж для опущеної повіки омолодить на 5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути