вівторок, 25 серпня 2015 12:03

Краса без стандартів: дівчина пишається своїми плямами на шкірі
7

Приємні риси обличчя та красива фігура сприймаються суспільством як визначення поняття краси. 19-річній Сієррі Сварінген вдалося відкрити красу з нової точки зору. Ця дівчина народилася з надзвичайно рідкісною особливістю — 70% її шкіри покривають родимки-невуси. Але незважаючи на те, що вона так сильно відрізняється від інших людей, Сієрра навчилася сприймати себе такою, яка є.

Коли дівчинка з'явилася на світ, родимки покривали дві третини її шкірного покриву. Лікарі діагностували вроджений меланоцитарний невус — рідкісний стан шкіри, який зустрічається у одного з 500 000 новонароджених.

Найбільші плями у Сварінген простягаються з нижньої частини стегна до основи живота.

Це явище не впливає на здоров'я і самопочуття людини. Але лікарі повідомляють, що їх видалення може бути небезпечним. Незважаючи на те, що плями не несуть ніякої загрози для дівчини, в дитинстві їй довелося витерпіти багато нападок з боку однолітків.

"Пам'ятаю, одного разу я їхала в шкільному автобусі і чула, як один хлопчик сміявся наді мною і називав мене плямистою собакою. Тоді це істотно знизило мою самооцінку. Я була маленька й відчувала, що відрізняюся від інших дітей, що зі мною щось не так". - згадує Сієрра. - "Хлопчаки так і норовили мене образити: "Ти ніби брудна. Сходи прийми душ"".

"З часом я навчилася відкидати негативні коментарі і думки про те, що більшість людей може витріщатися на мене і говорити жахливі речі тільки тому, що вони ніколи не зустрічали людину з таким станом шкіри. Пам'ятаю, коли я пішла в школу, мама сказала, що мої родимки — це поцілунки ангелів. Тоді це мені дуже допомогло". - поділилася дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Краса без стандартів: дівчина пишається своїми плямами на шкірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути