середа, 09 квітня 2014 11:51

Кольорові крейди для волосся урізноманітнять буденний стиль

Кольорові крейди для волосся урізноманітнять буденний стиль

Ще пару років тому яскраві пасма зеленого, жовтого, червоного або будь-якого іншого кислотного відтінку виглядали занадто авангардно і мали відношення суто до молодіжного стилю, але сьогодні це загальний тренд, який приміряють на себе навіть жінки за тридцять.

Першими цей тренд підхопили голлівудські зірки. Кеті Перрі, Леді Гага, Авріл Лавін та багато інших селебрітіз ще в 2012 році красувалися на публіці з яскравими пасмами, пофарбованими в незвичайний колір. До мас цей тренд прийшов трохи пізніше, зате у нас є багато прикладів та засобів втілити їх в життя.

Не так давно марка L'oreal Professionnel презентувала свої кольорові крейди Hair Chalk. У лінійці 8 відтінків.

Використовувати подібні крейди дуже легко: необхідно нанести засіб на тампон, який входить в комплект, за допомогою нього розподілити колір на потрібні пасма, розчесати гребінцем і дати висохнути природним шляхом. Схема нижче. Фарбувати можна будь-яке волосся - пофарбоване, незабарвлене, освітлене.

Варіантів використання таких крейд дуже багато. Наприклад, можна забарвити тільки чубок, кінчики волосся, одну або кілька окремих пасом.

Якщо ви поки не готові, купувати окремі засоби, для подібного фарбування підійдуть звичайні пастельні крейди для малювання.

У продажу є масляна і суха пастель. Для фарбування волосся краще всього використовувати саме суху, так як масляні крейди погано віддають пігмент.

Як пофарбувати волосся пастельними крейдами:

- Пастель дуже сильно кришиться і осипається, тому перед початком фарбування, захистіть одяг рушником або одягніть стару футболку.

- При фарбуванні темного волосся краще його злегка намочити, а світле волосся, навпаки, повинно бути сухими, так як при намоканні пастельний пігмент утворює легкий барвник, який може перманентно пофарбувати світле волосся.

- Пасмо перед фарбуванням необхідно скрутити в джгутик. Таким чином, волосся профарбується рівномірно.

- Змивається колір за допомогою будь-якого шампуню.

- Не використовуйте крейди занадто часто, так як вони можуть пересушити волосся. Обов'язково при змивання фарби, після шампуню нанесіть на волосся зволожуючу маску або кондиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Кольорові крейди для волосся урізноманітнять буденний стиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути