четвер, 27 жовтня 2016 18:13

Колишня модель розповіла шокуючі подробиці про "світ гламуру"
6

Фото: dailymail.co.uk

20-річна Делені Мойпао працювала в індустрії моди, доки не зрозуміла, що її життя під загрозою. Вона заявила, що дівчата "приносять себе в жертву", не шкодуючи власного здоров'я заради модельної кар'єри.

Родом з Північно-Східного бразильського міста Форталеза, Делені переїхала до Сан-Паулу, аби брати участь у Тижнях моди. Після довготривалої роботи, дівчина зрозуміла, що на неї чинять ряд методів, які залишають слід на психологічному здоров'ї.

Також модель розповіла, що інших дівчат з її агентства змушували вживати проносні, аби відповідати параметрам. Натомість вони втрачали свідомість. Інших змушували робити аборт, щоб не зламати кар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кім Кардашьян далеко позаду мене" - російська модель вважає себе ідеальною

"Кожен день модельний директор змушував мене "вмирати на фізичних вправах" та сидіти на "голодних" дієтах. Тоді я думала, що моя жертва цього варта, - розповіла Делені Мойпао. - Уся ця система огидна, непрофесійна та нелюдяна. Це світ моди, який використовує переконання та маніпулювання, обіцяючи світ гламуру."

Делені вирішила кинути свою кар'єру моделі, коли відчула, що знаходиться в депресії. У неї виникли проблеми зі здоров'ям — анемія та постійна втома.

Вже пройшло два місяці, дівчина й досі не може набрати вагу.

Зараз ви читаєте новину «Колишня модель розповіла шокуючі подробиці про "світ гламуру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути