середа, 25 лютого 2015 13:56

Кім Кардаш'ян хизується розкішними зачісками завдяки немитому волоссю

Автор: Reuters
 

Кім Кардаш'ян поділилася власними б'юті-секретами в інтерв'ю порталу про красу Into The Gloss. За словами знаменитості, вона миє голову один раз на п'ять днів.

"Що стосується мого волосся, то я не мою його щодня. У перший день мій стиліст робить мені пишний начіс, на другий день ми вибираємо більш недбалий образ, на третій - він розгладжує їх праскою, використовуючи трохи олії. На четвертий день моє волосся зазвичай гладко зачесане і зібране в хвіст, ну а на п'ятий я його мою ", - говорить Кім.

Також Кардаш'ян каже, що на відміну від своїх подруг, які в деякі дні відмовляються від макіяжу і укладrb, вона майже ніколи не обходиться без мейк-апу та зачіски. За словами зірки реаліті-шоу, їй просто подобається експериментувати з образом - самостійно або за допомогою стиліста і візажиста:

"Мені дуже пощастило, я щиро люблю процес укладання та нанесення макіяжу. А ще більше я люблю доглядати за своєю шкірою. Постійно пробую різні засоби замість того, щоб користуватися одним і тим самим, - говорить Кім.

Кім перерахувала понад 15 б'юті-продуктів, якими регулярно користується. Завданням номер один вона вважає зволоження своєї досить сухої шкіри, тому головний засіб для неї - досить жирний крем для обличчя, особливо в зимовий період.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян хизується розкішними зачісками завдяки немитому волоссю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути