Ексклюзиви
середа, 04 березня 2015 18:14

Голлівудська, гірчична і ще 3 ванни для схуднення

Голлівудська, гірчична і ще 3 ванни для схуднення

Мало хто знає, що скидати зайву вагу можна відпочиваючи у ванній. На жаль, сучасний ритм життя не залишає нам можливості регулярно балувати себе розслаблюючими ваннами. Все частіше ми за 5 хвилин приймаємо душ і біжимо далі по своїх справах. А це, до речі, не правильно. Адже, приймаючи ванну, можна очистити тіло від токсинів, поліпшити стан шкіри і навіть схуднути. Потрібно тільки знати правильні рецепти.

Ділимося з вами рецептами найкращих 5-ти ванн для схуднення

Ванна Клеопатри

Закип'ятіть літр молока і додайте в нього приблизно 100 г меду. Зробіть скраб з 150 г сметани, 150 г морської солі. Натріться соляною сумішшю, потримайте її 10-15 хвилин, змийте. Додайте у ванну медове молоко і полежіть в ній 20-25 хвилин.

Який ефект?

Така процедура сприяє омолодженню шкіри, надає їй пружність, і є профілактикою виникнення целюліту.

Ванна з гірчицею

Розведіть склянку порошку гірчиці з теплою водою до консистенції рідкого тіста і вилийте у ванну. Приймати таку ванну можна не більше 10 хвилин. Потім відразу промийте тіло теплою водою в душі без гелю і закутайтеся в ковдру не менше, ніж на півгодини.

Який ефект?

Курс таких процедур дозволяє істотно втратити в об'ємах за рахунок лімфодренажу. Гірчична ванна покращує кровообіг і лімфоток, тому організм активно позбавляється від міжклітинної рідини.

Голлівудська ванна

Збийте віночком яйце і півсклянки гелю для душу, додавши в суміш 1 чайну ложку ваніліну. Все разом повільно вилийте у ванну під струменем води.

Який ефект?

Така процедура позитивно впливає на обмін речовин і прискорить скидання ваги.

Ванна з липового цвіту

Заваріть липовий збір (продається в аптеках) і дайте настоятися 40 хвилин, потім додайте у ванну. Приймати таку ванну можна не більше 20 хвилин.

Який ефект?

Вона виводить воду з клітин, допомагає у боротьбі з целюлітом, покращує стан шкіри, підвищує її пружність.

Содова ванна

Візьміть 200 г харчової соди і 300 г кухонної солі, змішайте їх, а потім висипте у ванну з теплою водою. Содову ванну для схуднення приймають не більше 10 хвилин. Не слід ні їсти, ні пити за 2 години до і протягом 2 годин після цієї процедури. Після содової ванни приляжте в ліжко під ковдру хвилин на 40.

Який ефект?

Сода має властивість запобігати всмоктуванню жирів. Коли ми розпарюємо тіло в гарячій ванні, пори відкриваються, починається посилене потовиділення, що активізує процеси очищення організму від токсинів, радіонуклідів і шлаків. У результаті зменшуються об'єми і скидаються зайві кілограми.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудська, гірчична і ще 3 ванни для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути