Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2014 15:39

Для макіяжу з темною помадою необхідно ідеально підкреслити брови
7

Восени 2014 в моді глибокі насичені відтінки. Це стосується не тільки гардеробу, але і косметички. Головний make-up-тренд осені 2014 - темні губи. Макіяж з темними губами знову стає актуальним у цьому сезоні, тому радимо придбати помадою темно-червоного, винного, шоколадного і бордового кольорів.

Як робити макіяж з темною помадою

1. Помада насиченого відтінку зобов'язує вас мати ідеально гладку шкіру. Тому за кілька днів перед заходом пийте більше води, стежте за харчуванням і режимом сну, не забувайте про базові доглядові процедурах. Якщо ж у вас зовсім немає часу на підготовку, скористайтесь тональною основою і пудрою, які замаскують дрібні недоліки шкіри.

2. Другим важливим моментом в макіяжі з акцентом на губи є брови. Приділіть їм особливу увагу: скорегуйте форму, заповніть прогалини коричневими тінями або олівцем, укладіть за допомогою воску. Так ваш макіяж буде виглядати більш органічно.

3. Грамотний макіяж за рідкісним винятком передбачає акцент або на очі, або на губи. Якщо ви хочете нафарбувати губи темною помадою, але губитеся з вибором макіяжу очей - віддайте перевагу тонкій стрілці і накладним віям.

Зараз ви читаєте новину «Для макіяжу з темною помадою необхідно ідеально підкреслити брови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути