пʼятниця, 31 жовтня 2014 10:47

Дівчина 7 років не знімає корсет заради 40-сантиметрової талії
7

27-річна фетиш-модель Келлі Лі Дікей протягом семи років утягувала талію за допомогою корсета, щоб зробити її такою тонкою, як у Джесіки Реббіт - героїні мультфільму "Хто підставив кролика Роджера?" і Грози, супергероїні-мутанта коміксів компанії Marvel.

Носити корсет Келлі почала, коли їй було 20 років і тоді об'єм її талії становив 80 см. Через сім років дівчина домоглася того, що її талія стала меншою рівно наполовину, і зараз об'єм її талії 40 см.

Келлі подобається, що тканина і шнурівка можуть так легко і просто маніпулювати тілом, щоб створювати красивий силует. І дівчину в її прагненні виглядати, як улюблені героїні, не зупиняють ні можливі проблеми зі здоров'ям, ні труднощі, які викликає носіння корсета - підйом по сходах і носіння важких речей. Її також не бентежать уїдливі коментарі в Мережі, реакція і думка людей. Келлі подобається її зовнішній вигляд, до того ж вона просто не хоче бути, як всі.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина 7 років не знімає корсет заради 40-сантиметрової талії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути